суббота, 9 февраля 2013 г.

аналіз виконання делегованих повноважень

¶нформаця до новини

    Регулярно проводилися товариськ матч мж ве­те­ранами та молодими грав­цями збрно команди ра­йону, котра рзного часу но­сила назви „Меблевик”, „Аван­гард”, „Металст”, сьо­годн – „Сокл”. Самобутн команди, з оригнальним сти­лем гри та багатими спор­­тивними традицями, вддавна виступали також у бльшост населених пунктв району, насамперед, у Ко­зи­н, Пдзамчому, Баша­рвц, Батьков, Бугавц. Футбол об’­днував старших та мо­лодих, вчив жити, дерзати, переборювати будь-як труд­нощ.

    Улюблений вид спорту мль­йонв, футбол завжди мав славн традиц  вд­дав­на культивувався на спор­­тивних майданчиках нашого району. Ще до Дру­го свтово вйни тут ус­пш­но виступали так ко­манди, як „Комета”, „Макаб” та н­ш. У повонн ж часи сотн вбо­лвальникв збирали на трибуни успшн виступи команди „Колгоспник”, ство­­­рено на баз млин­заводу (зараз комбнат хл­бопродуктв). Чимало наших ддусв, батькв, знайомих виступали у склад ц команди на подинках пер­шост област, брали участь у кубкових змаганнях спор­тивного товариства „Колос”, грали навть на рес­пуб­л­канських аренах. А на мсь­кому стадон у товариських матчах у рзн роки зма­галися мсцев любител з ветеранами кивського «Ди­намо»  навть збрно СРСР по футболу.

    Футбол…Скльки емоцй, хвилювань, спогадв та надй виклика одне лиш це слово! Особливо нин, на пороз ґВРО-2012, право на проведення якого цлком заслужила наша держава.

¶нформаця до новини

Тльки пан директор забув дописати, що лси ДП СЛАП «Радивилвський держспецлсгосп» було передано пд охорону.

Щодо розпорядження голови райдержадмнстрац 342 «Про додатков заходи щодо розвитку лсового господарства Радивилвського району» пан Мащук пише: «Лси в нашому район було передано новоствореному державному пдпримству СЛАП "Радивилвський держспецлсгосп", засновником якого виступа Мнстерство аграрно полтики, а мене було призначено його директором».

    А тепер щодо стор. Автор пише, що в 2000 роц йому було вручено державн акти на постйне користування, а до цього вони знаходилися в постйному користуванн колгоспв району. До пана Мащука виника запитання: яким чином у 2000 роц СВК району – правонаступники колгоспв – передали лси в постйне користування кооперативу "Радивилвський лсгосп", якщо вони не були власниками свох лсв, адже тльки власник може дати в користування чи оренду.

    Ст.7 Лсового Кодексу Украни: «Лси, як знаходяться в межах територ Украни,  об’ктами власност укранського народу. Вд мен укранського народу права власника на лси здйснюють органи державно влади та органи мсцевого самоврядування в межах, визначених Конституцю Украни. Об’ктами права власност на лси  держава, територальн громади, громадяни та юридичн особи».

    У статт «Не варто ламатися у вдчинен двер» ( 29) директор ДП СЛАП  «Радивилвський держспецлсгосп» Вталй Мащук пише, що депутати Бугавсько сльсько ради прийняли неправомрне ршення стосовно передач лсв та лсових насаджень СВК, як знаходяться на територ сльсько ради, територальнй громад Бугавсько сльсько ради, бо нбито знаходяться у державнй власност. У мене до автора виникло чимало запитань, а щоб читачев було зрозумлше, говоритиму мовою законв Украни.

¶нформаця до новини

 Чужий комп'ютер

Завантаження. Зачекайте, будь-ласка...

Матерали за Липень 2011 року » РАДИВИЛ¶В .net - ¶НФОРМАЦ¶ЙНИЙ ПОРТАЛ М¶СТА / РАДИВИЛОВ /

Комментариев нет:

Отправить комментарий